top of page

Ingredienser
2 dl laktosefri lettmelk
2 ss gresskarpuré
1 ts lønnesirup
1 shot sterk espresso eller 0,5-1 dl sterk kaffe
1/4 ts malt kanel
1/8 ts malt ingefær
1/8 ts malt muskat
1/8 ts malt nellik
1 klype vaniljepulver
Laktosefri krem og kanel som topping (kan sløyfes). Bruk gjerne litt Sukrin+ for å få kremen søt.
Slik gjør du
Ha gresskarpuré og krydder i en liten kjele på middels varme. Rør i ca. 1 minutt til det begynner å dufte.
Tilsett melk, vanilje og sirup. Varm opp til det begynner å småboble, men ikke koke.
Hell espresso eller sterk kaffe i et krus, og hell gresskardrikken over. Topp eventuelt med krem og kanel.
Næringsberegning per porsjon
Medberegnet 1 toppet ss krem.
Kcal: 215
Fett: 10,4 g
Mettet fett: 6,6 g
Karbohydrater: 22,2 g
Kostfiber: 2 g
Tilsatt sukker: 7,4 g
Protein: 9,2 g
Salt: 0,2 g
bottom of page

