top of page
  • Facebook
  • Instagram

Pumpkin Spice latte

Tilberedning:

15 min.

Antall porsjoner:

1

Mengde frukt & grønt:

50 g per porsjon.

Ingredienser

  • 2 dl laktosefri lettmelk

  • 2 ss gresskarpuré

  • 1 ts lønnesirup

  • 1 shot sterk espresso eller 0,5-1 dl sterk kaffe

  • 1/4 ts malt kanel

  • 1/8 ts malt ingefær

  • 1/8 ts malt muskat

  • 1/8 ts malt nellik

  • 1 klype vaniljepulver

  • Laktosefri krem og kanel som topping (kan sløyfes). Bruk gjerne litt Sukrin+ for å få kremen søt.



Slik gjør du

  1. Ha gresskarpuré og krydder i en liten kjele på middels varme. Rør i ca. 1 minutt til det begynner å dufte.


  2. Tilsett melk, vanilje og sirup. Varm opp til det begynner å småboble, men ikke koke.


  3. Hell espresso eller sterk kaffe i et krus, og hell gresskardrikken over. Topp eventuelt med krem og kanel.


Næringsberegning per porsjon

Medberegnet 1 toppet ss krem.

Kcal: 215
Fett: 10,4 g
Mettet fett: 6,6 g
Karbohydrater: 22,2 g
Kostfiber: 2 g
Tilsatt sukker: 7,4 g
Protein: 9,2 g
Salt: 0,2 g

bottom of page