top of page

Salat med fiskeburger og pasta

Tilberedning:

20 min.

Antall porsjoner:

2

Mengde frukt & grønt:

200 g per porsjon

Ingredienser

  • 2 fiskeburgere (80-85 % fisk, 125 g x 2)

  • 100 g crispy salat

  • 100 g tomat

  • 100 g paprika

  • 100 g agurk

  • 80 g lett gulost

  • 30 g aioli

  • 100 g tørr fullkornpasta

  • Vita Hjertego Flytende margarin til steking

Slik gjør du

  1. Kok opp vann til pastaen, og kok som anvist på pakken.


  2. Kutt opp alle grønnsakene + ost.


  3. Stek fiskeburgerne. 


  4. Kutt opp fiskeburgerne i biter og bland alt sammen.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 634
Fett: 31,4 g
Mettet fett: 6,7 g
Karbohydrater: 50,3 g
Kostfiber: 7 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 40,9 g
Salt: 2,1 g

bottom of page