
Ingredienser
6 dl cashewnøtter uten salt (320 g)
2 dl kokosmasse (85 g)
32 dadler (340 g)
20 g lettmelk
80 g Sukrin Sirup gold
70 g peanøttsmør (med 99 % peanøtter)
1 dl (60 g) peanøtter (gjerne salte, da får du litt mer av snickerssmaken)
100 g mørk sjokolade (70 % kakao)
Slik gjør du
Kjør cashewnøttene i en foodprosessor.
Tilsett kokosmasse, 16 dadler (fjern steinen) og 60 g fibersirup gold. Kjør på videre i foodprosessoren.
Fordel denne massen i en rund kakeform hvor du legger et bakepapir i bunn. Trykk den ned jevnt fordelt i formen før du setter den i kjøleskapet.
Nå begynner du med lag 2. Da blander du resten av dadlene, 20 g fibersirup gold, peanøttsmør og melken sammen i en foodprosessor,
Fordel denne massen over det første laget i kakebunnen.
Dryss over peanøtter.
Smelt sjokoladen og fordel dette på toppen av kaken.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 415
Fett: 25,7 g
Mettet fett: 9,7 g
Karbohydrater: 41,6 g
Tilsatt sukker: 2,5 g
Kostfiber: 9 g
Protein: 9,3 g
Salt: 0,1 g

