top of page

Ingredienser
Paibunn
120 g havregryn
60 g siktet speltmel
100 g Brelett
1 ts salt
1 ts rosmarin
2 ss vann
Fyll
1 liten løk
1 fedd hvitløk
50 g sorte oliven
1 stor tomat
3 egg
2 dl lettmelk
100 g revet lett ost
250 g mager cottage cheese
1/2 ts salt og pepper
1 ss olivenolje/rapsolje til steking
Slik gjør du
Sett ovnen på 200 grader.
Bland ingrediensene til paibunnen, og trykk deigen ut i en smurt paiform.
Stek bunnen i 10 minutter mens du lager resten.
Kutt opp løk og stek den gylden.
Kutt opp tomat og oliven.
Bland alle ingrediensene til fyllet og hell dette i paiformen.
Topp med revet ost.
Stek paien i ovnen på 200 grader i ca. 30 min.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 530
Fett: 29 g
Mettet fett: 8,8 g
Karbohydrater: 39,5 g
Kostfiber: 6 g
Tilsatt sukker: 7,4 g
Protein: 30,7 g
Salt: 2,6 g
bottom of page

