top of page
  • Facebook
  • Instagram

Spagetti bolognese II

Tilberedning:

45 min.

Antall porsjoner:

2

Mengde frukt & grønt:

150 g per porsjon

Ingredienser

  • 200 g karbonadekjøttdeig

  • 180 g tørr fullkornpasta

  • 200 g finmoste tomater (passata)

  • 1 ss tomatpuré

  • 1 stangselleri

  • 1 gulrot (80 g)

  • 1 terning buljong

  • 1,5 dl vann

  • 1/4 ts muskat

  • 1/4 ts pepper

  • 1 ts sukker

  • 1 ts olivenolje/rapsolje

  • 20 g parmesan

  • Fersk basilikum (kan sløyfes)

Slik gjør du

  1. Riv gulrot og stangsselleri med et rivjern.


  2. Stek kjøttdeigen.


  3. Når kjøttet er ferdig stekt tilsetter du grønnsakene, buljong, vann, finmoste tomater, tomatpuré, muskat, pepper og sukker. La putre i ca. 20 minutter.


  4. Kok opp vann til pastaen, og kok den som anvist på pakken.


  5. Topp med revet parmesan og fersk basilikum.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 630
Fett: 15,6 g
Mettet fett: 5 g
Karbohydrater: 81,6 g
Kostfiber: 9 g
Tilsatt sukker: 2,6 g
Protein: 45 g
Salt: 0,5 g

bottom of page