top of page

Ingredienser
200 g karbonadekjøttdeig
180 g tørr fullkornpasta
200 g finmoste tomater (passata)
1 ss tomatpuré
1 stangselleri
1 gulrot (80 g)
1 terning buljong
1,5 dl vann
1/4 ts muskat
1/4 ts pepper
1 ts sukker
1 ts olivenolje/rapsolje
20 g parmesan
Fersk basilikum (kan sløyfes)
Slik gjør du
Riv gulrot og stangsselleri med et rivjern.
Stek kjøttdeigen.
Når kjøttet er ferdig stekt tilsetter du grønnsakene, buljong, vann, finmoste tomater, tomatpuré, muskat, pepper og sukker. La putre i ca. 20 minutter.
Kok opp vann til pastaen, og kok den som anvist på pakken.
Topp med revet parmesan og fersk basilikum.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 630
Fett: 15,6 g
Mettet fett: 5 g
Karbohydrater: 81,6 g
Kostfiber: 9 g
Tilsatt sukker: 2,6 g
Protein: 45 g
Salt: 0,5 g
bottom of page

