top of page

Spagetti med kremet saus av tomat og fetaost

Tilberedning:

30 min.

Antall porsjoner:

6

Mengde frukt & grønt:

80 g per porsjon

Ingredienser

  • 500 g cherrytomater

  • 200 g fetaost (1 blokk)

  • 2 fedd hvitløk

  • 50 g olivenolje

  • 600 g tørr fullkornpasta (100 g per porsjon)

  • 1 ts oregano

  • 1 ts basilikum

  • 1 ts salt

  • 1/2 ts pepper

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 grader.


  2. Legg tomatene, fetaost og hvitløk i en ildfast form.


  3. Hell over olivenolje og krydder.


  4. Stekes i ovnen i 20-30 minutter.


  5. Kok pastaen mens formen er i ovnen.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 516
Fett: 16 g
Mettet fett: 5 g
Karbohydrater: 80,1 g
Kostfiber: 9 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 17,2 g
Salt: 1,8 g

bottom of page