top of page

Stekt egg med ost og skinke + deilig tilbehør

Tilberedning:

10 min.

Antall porsjoner:

1

Mengde frukt & grønt:

150 g per porsjon

Ingredienser

  • 2 egg

  • 30 g lett gulost

  • 2 skiver kokt skinke

  • 100 g tomatbønner

  • 100 g gulrot

  • 50 g avokado

  • Vita Hjertego flytende margarin til steking

Slik gjør du

  1. Stek eggene. Når de er faste snur du eggene, og legger over skinke og ost. Stek på svak varme til osten har smeltet under lokk.


  2. Varm opp bønnene. Bruk gjerne samme panne som du stekte eggene i.


  3. Kutt opp avokado og nyt.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 525
Fett: 32,8 g
Mettet fett: 9,8 g
Karbohydrater: 19,7 g
Kostfiber: 9 g
Tilsatt sukker: 1 g
Protein: 33,8 g
Salt: 1,8 g

bottom of page