top of page
Ingredienser
1 torskefilet (200 g rå)
1 ss olivenolje
2 mellomstore poteter (170 g)
150 g gulrot
2 skiver bacon
Smør
Pynt gjerne med gressløk
Slik gjør du
Sett ovnen på 200 g.
Kutt potetene i båter og gulrot i staver. Legg de i en bolle og hell over olivenolje, samt krydre med salt og pepper.
Legg potetene og gulrøttene på en bakepapirkledd stekebrett, og stek midt i ovnen i 30-40 minutter.
Stek bacon- gjerne i biter.
Når potetene er nesten ferdig kan du steke torsken på middels varme. ca 3-4 minutter på hver side
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 597
Fett: 28,3 g
Mettet fett: 10,5 g
Karbohydrater: 47,3 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 8 g
Protein: 42,7 g
Salt: 1,5 g
bottom of page