top of page

Stekt torsk med båtpoteter og bacon

Tilberedning:

60 min.

Antall porsjoner:

1

Mengde frukt & grønt:

150 g per porsjon

Ingredienser

  • 1 torskefilet (200 g rå)

  • 1 ss olivenolje

  • 2 mellomstore poteter (170 g)

  • 150 g gulrot

  • 2 skiver bacon 

  • Smør

  • Pynt gjerne med gressløk

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 200 g.


  2. Kutt potetene i båter og gulrot i staver. Legg de i en bolle og hell over olivenolje, samt krydre med salt og pepper. 


  3. Legg potetene og gulrøttene på en bakepapirkledd stekebrett, og ​stek midt i ovnen i 30-40 minutter.


  4. ​Stek bacon- gjerne i biter.


  5. ​Når potetene er nesten ferdig kan du steke torsken på middels varme. ca 3-4 minutter på hver side

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 597
Fett: 28,3 g
Mettet fett: 10,5 g
Karbohydrater: 47,3 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 8 g
Protein: 42,7 g
Salt: 1,5 g

bottom of page