top of page

Sukkerfri jordbærgele med vaniljesaus

Tilberedning:

10 min. (+ 1 time med tiden det tar for at geléen skal stivne)

Antall porsjoner:

4

Mengde frukt & grønt:

100 g per porsjon

Ingredienser

Slik gjør du

  1. La jordbærene tine dersom du bruker frosne.


  2. Legg gelatinplatene i en bolle med kaldt vann i 5 minutter.


  3. Kjør jordbærene i en blender og tilsett Sukrinmelis. 


  4. Varm opp litt vann (1/4 dl vann) i en kjele. Klem vannet ut av gelatinplatene og smelt gelatinen i vannet i kjelen. Hell blandingen sammen med jordbærene og kjør en runde til i blenderen.


  5. Fordel jordbærblandingen i 4 glass og sett i kjøleskapet i minst 1 time. 


  6. Server med sukkerfri vaniljesaus.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 137
Fett: 5,4 g
Mettet fett: 3,4 g
Karbohydrater: 16,7 g
Kostfiber: 3 g
Tilsatt sukker : 0,3 g
Protein: 5,9 g
Salt: 0,1 g

bottom of page