top of page
Ingredienser
400 g jordbær (kjøp gjerne frosne)
5 gelatinplater
4 ss Sukrinmelis
400 g Sukkerfri vaniljesaus
Slik gjør du
La jordbærene tine dersom du bruker frosne.
Legg gelatinplatene i en bolle med kaldt vann i 5 minutter.
Kjør jordbærene i en blender og tilsett Sukrinmelis.
Varm opp litt vann (1/4 dl vann) i en kjele. Klem vannet ut av gelatinplatene og smelt gelatinen i vannet i kjelen. Hell blandingen sammen med jordbærene og kjør en runde til i blenderen.
Fordel jordbærblandingen i 4 glass og sett i kjøleskapet i minst 1 time.
Server med sukkerfri vaniljesaus.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 137
Fett: 5,4 g
Mettet fett: 3,4 g
Karbohydrater: 16,7 g
Kostfiber: 3 g
Tilsatt sukker : 0,3 g
Protein: 5,9 g
Salt: 0,1 g
bottom of page