top of page
  • Facebook
  • Instagram

Tacoskjell med bønner og grønnsaker

Tilberedning:

40 min.

Antall porsjoner:

4

Mengde frukt & grønt:

150 g per porsjon

Ingredienser

  • 8 Taco Tubes (tacoskjell)

  • 2 pakker bønner (230 g x 2), eks. kidneybønner og svarte bønner

  • 3 ss tacokrydder

  • 100 g grønn salat

  • 100 g paprika

  • 100 g agurk

  • 100 g tomat

  • 1 boks hermetisk mais (165 g avrent)

  • 150 g revet lett ost

  • 1 stor avokado (200 g)

  • 160 g lettrømme (40 g per porsjon)

  • 60 g tacosaus (15 g per porsjon)

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til tacoskjellene.


  2. Kutt opp grønnsakene.


  3. Skyll bønnene, og stek bønnene sammen med tacokrydder, og litt vann.


  4. Stek tacoskjellene.


  5. Mos avokadoen.


  6. Bland sammen grønnsaker, revet ost og bønner.


  7. Fyll skjellene med grønnsak-ost-og bønnemiksen. Topp med most avokado, lettrømme og tacosaus.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 590
Fett: 33,2 g
Mettet fett: 11,1 g
Karbohydrater: 55,5 g
Tilsatt sukker: 0,3 g
Kostfiber: 16 g
Protein: 25,6 g
Salt: 2,8 g

bottom of page