top of page
  • Facebook
  • Instagram

Tortillapizza med mozzarella og deilig topping

Tilberedning:

45 min.

Antall porsjoner:

8 pizzaer

Mengde frukt & grønt:

70 g per pizza

Ingredienser

  • 8 små tortilla-lomper, fullkorn (små, 40 g per stk.)

  • 1 pakke kidneybønner (230 g avrent)

  • 100 g grønne oliven

  • 100 g sjampinjong

  • 100 g paprika (gjerne i forskjellige farger)

  • 1 mellomstor rødløk

  • 1 boks Passata (finmoste tomater), ca. 3 ss per pizza.

  • 250 g mozzarella (2 baller)

  • Krydder, eks: oregano og basilikum. Trenger ikke salt.

Slik gjør du

  1. Kutt opp sopp, paprika, løk, og oliven i skiver.


  2. Legg tortillaene på et bakepapirkledd stekebrett.


  3. Smør over passata, strø over krydder, og topp pizzaene med grønnsakene, samt bønner.


  4. Fordel mozzarella, oppskjært i skiver, på pizzaene.


  5. Stekes i ovnen på 250 grader i 7-10 minutter (til mozzarellaen har smeltet).

Næringsberegning per porsjon

1 pizza:

Kcal. 242
Fett: 9,9 g
Mettet fett: 4,2 g
Karbohydrater: 30,8 g
Tilsatt sukker: 1,2 g
Kostfiber: 7 g
Protein: 11 g
Salt: 1,2 g

bottom of page