top of page

Ingredienser
1 pakke kidneybønner (230 g avrent)
100 g grønne oliven
100 g sjampinjong
100 g paprika (gjerne i forskjellige farger)
1 mellomstor rødløk
1 boks Passata (finmoste tomater), ca. 3 ss per pizza.
250 g mozzarella (2 baller)
Krydder, eks: oregano og basilikum. Trenger ikke salt.
Slik gjør du
Kutt opp sopp, paprika, løk, og oliven i skiver.
Legg tortillaene på et bakepapirkledd stekebrett.
Smør over passata, strø over krydder, og topp pizzaene med grønnsakene, samt bønner.
Fordel mozzarella, oppskjært i skiver, på pizzaene.
Stekes i ovnen på 250 grader i 7-10 minutter (til mozzarellaen har smeltet).
Næringsberegning per porsjon
1 pizza:
Kcal. 242
Fett: 9,9 g
Mettet fett: 4,2 g
Karbohydrater: 30,8 g
Tilsatt sukker: 1,2 g
Kostfiber: 7 g
Protein: 11 g
Salt: 1,2 g
bottom of page

