top of page
  • Facebook
  • Instagram

Vegetargryte med cashewnøtter

Tilberedning:

30 min.

Antall porsjoner:

4

Mengde frukt & grønt:

150 g per porsjon

Ingredienser

  • 1 brokkoli (300 g)

  • 300 g gulrøtter

  • 250 g sjampinjong

  • 1 pakke hvite bønner (230 g)

  • 1 pakke kidneybønner (230 g)

  • 100 g parmesan

  • 100 g salte cashewnøtter

  • Flytende plantemargarin til steking

  • Pepper

Slik gjør du

  1. Kutt opp og kok brokkoli og gulrøtter (eller damp).


  2. Kutt opp soppen og stek denne i en panne med smør, salt og pepper.


  3. Tilsett bønner til soppen og stek dette sammen i noen minutter. 


  4. Rasp opp parmesan (om du ikke har ferdig revet).


  5. Bland alle ingrediensene i en gryte.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 416
Fett: 22,5 g
Mettet fett: 7,3 g
Karbohydrater: 37,4 g
Kostfiber: 16 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 24,4 g
Salt: 1,2 g

bottom of page