top of page

Vegetarsalat med kikerter

Tilberedning:

20 min.

Antall porsjoner:

2

Mengde frukt & grønt:

130 g per porsjon

Ingredienser

  • 150 g tørr fullkornpasta

  • ​1 boks kikerter (230 g avrent)

  • 50 g grønn pesto (gjerne hjemmelaget)

  • 1 pose spinat (65 g)

  • 200 g cherrytomater

Slik gjør du

  1. Kok pastaen som anvist på pakken.


  2. Skyll kikertene.


  3. Kutt opp spinat og tomat.


  4. Miks alt sammen.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 597
Fett: 21 g
Mettet fett: 3,7 g
Karbohydrater: 86,3 g
Kostfiber: 15 g
Tilsatt sukker: 0 g
Protein: 22,8 g
Salt: 0,8 g

bottom of page