
Ingredienser
400 g strimlet svinekjøtt
6 buketter med brokkoli (150 g)
1 stor gulrot (120 g)
Vannkastanjer (140 g avrent)
1/2 rød paprika (75 g)
100 g cashewnøtter
250 g tørr fullkornris
2 ss olivenolje/rapsolje til steking
Til sausen trenger du
1 terning kjøttbuljong + 2 dl vann
1,5 ss maizena
2 ss soyasaus
1 fedd hvitløk
1/2 chili
1 cm ingefærrot
Slik gjør du
Kutt opp hvitløk, chili og ingefær i små biter.
Løs buljongen ut i vann og tilsett soyasaus, maizena, hvitløk, chili og ingefær.
Kok opp vannet til risen så denne kan koke mens du lager resten.
Stek svinekjøttet med 1 ss olje.
Kutt opp gulrot, brokkoli og paprika, og stek i 1 ss olje.
Bland sammen grønnsaker og svinekjøttet med sausen i pannen.
Tilsett cashewnøtter og vannkastanjer.
La dette steke på svak varme i ca. 10 minutter.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 584
Fett: 20,3 g
Mettet fett: 4,1 g
Karbohydrater: 65,9 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 7 g
Protein: 38,2 g
Salt: 1,3 g

