Havregrøt med eple- og pæresyltetøy, kanel og hasselnøtter

Skjermbilde 2019-02-13 kl. 10.09.11.png

Du trenger

15 min

1 porsjon

Enkel

1 porsjon dekker 0,4 av "5 om dagen"

Slik gjør du

1) Bland havregryn, melk og pittelitt salt i en kjele. Om du har tid kan du gjerne la havregrynen ligge i melken i 10-15 minutter før du koker den. Kok opp på middels varme til grøten er tykk (eller slik du liker den). Pass på å røre hele tiden (fra den begynner å bli varm) siden den svir seg fort.

2) Hakk opp nøttene og pynt med resten av ingrediensene.

Næringsberegning per porsjon

Kcal: 512

Fett: 13,1 g

Mettet fett: 2,2 g

Karbohydrater: 85,4 g

Sukker: 0 g

Kostfiber: 10,4 g

Protein: 20,1 g

Salt: 0,7 g