top of page
Ørret med grønnsaksfries

Du trenger
-
3 ørretfileter (125 g rå)
-
Sitronpepper
-
250 g potet
-
150 g reddikk
-
200 kålrot
-
200 g gulrot
-
Olivenolje
-
Salt og pepper
60 min
3 porsjoner
Enkel
1 porsjon dekker 1,8 av "5 om dagen"
Slik gjør du
1) Sett ovnen på 180 grader
2) Kutt opp potet, gulrot, reddiker og kålrot. Legg disse i en bolle og hell over olivenolje, salt og pepper. Rør godt om. Legg blandingen på et bakepapirkledd stekebrett og stek grønnsakene midt i ovnen i 25-30 min.
3) Når grønnsakene er ferdige kan du sette inn ørreten i ovnen og la den steke i 15-20 minutter.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 437
Fett: 22,7 g
Mettet fett: 3,9 g
Enumettet fett: 11,7 g
Flerumettet fett: 4,9 g
Karbohydrater: 34,7 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 7 g
Protein: 27,3 g
Salt: 1,5 g
bottom of page