Ørret med grønnsaksfries

66478240_353594338655590_857608735544469

Du trenger

  • 3 ørretfileter (125 g rå)

  • Sitronpepper

  • 250 g potet

  • 150 g reddikk

  • 200 kålrot

  • 200 g gulrot

  • Olivenolje

  • Salt og pepper

60 min

3 porsjoner

Enkel

1 porsjon dekker 1,8 av "5 om dagen"

Slik gjør du

1) Sett ovnen på 180 grader

2) Kutt opp potet, gulrot, reddiker og kålrot. Legg disse i en bolle og hell over olivenolje, salt og pepper. Rør godt om. Legg blandingen på et bakepapirkledd stekebrett og stek grønnsakene midt i ovnen i 25-30 min. 

3) Når grønnsakene er ferdige kan du sette inn ørreten i ovnen og la den steke i 15-20 minutter.

Næringsberegning per porsjon
Kcal: 437
Fett: 22,7 g
Mettet fett: 3,9 g
Enumettet fett: 11,7 g
Flerumettet fett: 4,9 g
Karbohydrater: 34,7 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 7 g
Protein: 27,3 g
Salt: 1,5 g