Tacosalat-vegetar

Du trenger
​
100 g kidneybønner
5 g tacokrydder
50 g agurk
50 g tomat
50 g salat
30 g mais
40 g avocado
40 g revet lett ost
30 g lettrømme
10 g nachos
20 g tacosaus
(salt, pepper, chili, hvitløk og lime til guacamole)
Slik gjør du
1) Mos avocado og smak til med salt, pepper, finhakket fersk chili og hvitløk (eller i krydderform), og litt av saften fra en lime.
​
2) Varm opp kidneybønner og tilsett tacokrydder og 0,5 dl vann og la steke i 3-5 minutter. Du trenger ikke steke det i smør eller olje.
​
3) Kutt opp agurk og tomat
​
4) Dander alt på en tallerken og topp salaten med knust nachos.
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 455
Fett: 23,3 g
Mettet fett: 9,1 g
Enumettet fett: 9,4 g
Flerumettet fett: 2,3 g
Karbohydrater: 41,4 g
Tilsatt sukker: 0 g
Kostfiber: 12,3 g
Protein: 26,3 g
Salt: 2,6 g