top of page
Havregrøt med sjokolade, banan, peanøttsmør og jordbærsylteyøy

Slik gjør du
1) Bland havregryn, melk, og salt i en kjele og varm opp under omrøring på middels varme (OBS! Svir seg veldig fort!)
2) Kjør jordbærene i en blender og smak til med Sukrinmelis
3) Hakk opp sjokoladen
4) Hell jordbærsausen og peanøttsmør over grøten
5) Topp den med banan og sjokolade
Du trenger
-
70 g havregryn
-
300 g ekstra lettmelk
-
Pittelitt salt
-
1/2 banan (60 g)
-
60 g jordbær
-
10 g peanøttsmør (gjerne hjemmelaget)
-
10 g mørk sjokolade (70 % kakao)
-
Sukrinmelis
15 min.
1 porsjon
Enkel
1 porsjon dekker 1,2 av "5 om dagen"
Næringsberegning per porsjon
Kcal: 577
Fett: 17,4 g
Mettet fett: 5,7 g
Enumettet fett: 4 g
Flerumettet fett: 2,1 g
Karbohydrater: 89,2 g
Tilsatt sukker: 2,8 g
Kostfiber: 10,8 g
Protein: 21,7
Salt: 0,6 g
bottom of page